Contact

Vragen of opmerkingen

Ons team doet zijn uiterste best om u zo goed mogelijk naar tevredenheid te helpen. Het kan voorkomen dat u nog vragen heeft, of toch niet tevreden bent of juist wel. Wij stellen het zeer op prijs als u ons op de hoogte brengt van uw vraag, opmerking of compliment. Dit kan zowel per mail als telefonisch. We zullen uw vraag of opmerking in behandeling nemen waarbij de desbetreffende behandelaar zal worden gesproken. We streven ernaar u binnen 2 a 10 werkdagen een gepast antwoord of voorstel te geven.

Uw afspraak

Naast de reguliere controle afspraak kan het voorkomen dat u verdere behandeling nodig heeft. In het geval dat u verhinderd bent vragen wij u vriendelijk minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak te verplaatsen of te annuleren.

In het geval dat deze norm wordt overschreden behouden wij ons het recht (afhankelijk van de omstandigheden) om maximaal het gehele bedrag van de geïndiceerde behandeling in rekening te brengen.

Neem vrijblijvend contact op

Openingstijden

AlexoDent

IJsselmeerlaan 77, 8304 DE Emmeloord

Ons e-mailadres

info@alexodentpraktijk.nl

Nieuws

Wij zoeken versterking!

Voor onze moderne tandartspraktijk zoeken we een enthousiaste tandartsassistente die ons team 2 dagen in de week komt versterken. Wij zijn een gezellige praktijk met

Lees meer