Spoeddienst

Voor spoedgevallen kunt u tijdens reguliere werktijden altijd bij ons terecht ongeacht bij welke praktijk of waar u ingeschreven staat of zelfs als u helemaal niet ingeschreven staat bij een praktijk. Houdt u wel rekening met contante betaling indien u geen client bent bij onze praktijk.

De dienst is bedoeld voor uw acute klachten, zoals nabloedingen en ongevallen. Als u niet meer kunt wachten tot uw eigen tandarts weer aanwezig is door de ernst van uw klacht, kunt u aanspraak maken op de dienstdoende tandarts.

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts van de spoedgevallendienst Kampen – Emmeloord en Urk. Het is gebruikelijk dat u bij de dienstdoende tandarts contant betaald. De spoedgevallendienst is bereikbaar via nummer 038-3020100. De dienstdoende tandarts zal dan met u bespreken of en wanneer u langs kunt komen.

Op www.spoeddiensttandartsen.nl kunt u lezen welke tandarts er dienst heeft.

Nieuws

Wij zoeken versterking!

Voor onze moderne tandartspraktijk zoeken we een enthousiaste tandartsassistente die ons team 2 dagen in de week komt versterken. Wij zijn een gezellige praktijk met

Lees meer